ŞTIRI IANUARIE 2010
:: CSŞ 2 Siromex a plecat în cantonament în Slovacia
31.01.2010

CSŞ 2 Siromex Baia Mare a plecat sâmbătă în cantonament în Slovacia, în Munţii Tatra, la Tratanske- Matliare, localitate aflată la o distanţă de circa 400 Km  de Baia Mare. Antrenorii Răzvan Popovici şi Mircea Taloş au la dispoziţie întreg lotul. Antrenamentele vor fi axate pe pregătire specifică în sezonul de iarnă, accentul punându-se pe acumulare. Echipa noastră continuă să se întărească.

autocar
Autocarul echipei CSŞ 2 Siromex
:: Ionuţ NIACŞU, dublă legitimare
31.01.2010

Conform www.rugbybaiamare.ro, jucătorul  Ionuţ NIACŞU are acum dublă legitimare (CSM Ştiinţa şi CSŞ nr.2 Siromex). Vârsta îi permite sa joace în Campionatul National U19, iar conducerile celor doua cluburi au căzut la o înţelegere pentru ca Ionuţ să poată ajuta echipa CSS nr.2 Siromex în lupta pentru cucerirea unei medalii. Acesta se va alătura în cantonament noilor săi colegi. Antrenorii ne-au declarat că se au în vedere şi unele transferuri. Cu amănunte vom reveni când acestea vor fi "parafate". CSŞ 2 Siromex se află pe locul II la finele turului, obiectivul acesteia fiind calificarea în play-off (între primele patru echipe), pentru a se putea bate la o medalie. Prima etapă, juniorii băimăreni o vor disputa pe 27 martie, în deplasare, la LPS Focşani.

:: Ailenei (U18), Bărdaşu şi Suciu (U20) -
în pregătiri cu loturile naţionale
21.01.2010

Trei dintre jucătorii formaţiei noastre au fost cooptaţi în loturile naţionale la categoria lor de vîrstă. Răzvan Ailenei a început pregătirile cu naţionala "Under 18" din 18 ianuarie, urmând să se întoarcă în 30 ianuarie . Florin Bărdaşu şi Sebastian Suciu vor participa la  o nouă reunire a lotului "Under 20", în perioada 25-30 ianuarie. Naţionala noastră la această categorie de vîrstă se pregăteşte pentru Campionatul Mondial, divizia secundă, ce va avea loc între 18 şi 30 mai, în Rusia. Ambele loturi efectuează pregătirea la Centrul Olimpic de la Izvorani din Poiana Braşov.

frr
:: Cantonament în Slovacia
21.01.2010

Echipa CSŞ 2 Siromex, înscrisă în Campionatul Naţional "Under 19", aflată pe locul II la finele turului turului, continuă antrenamentele centralizate în Baia Mare, constînd în readaptare la efort şi pregătire fizică pentru un sezon ce se anunţă cel puţin la fel de dificil, în care băieţii noştri au obiectiv calificarea în play-off-ul competiţiei. Conducerea administrativă a clubului, împreună cu staff-ul tehnic, a decis locul în care se va desfăşura cantonamentul de iarnă al formaţiei noastre. Acesta va avea loc între 30 ianuarie şi 7 februarie în Slovacia, în localitatea Tatranske - Matliare, în Munţii Tatra, la circa 400 kilometri de Baia Mare. Antrenorul principal Răzvan Popovici  ne-a declarat că antrenamentele vor consta în pregătire fizică, punîndu-se accent pe acumulare.

frr
:: Suciu şi Bărdaşu, convocaţi la naţionala U20
05.01.2010

Echipa naţională de juniori sub 20 de ani a intrat în cantonament la Snagov. Este primul stagiu de pregătire din acest an pentru formaţia care, între 18 şi 30 mai 2010, va participa la Junior World Rugby Trophy, în Rusia. Pe lîngă România şi Rusia (ţara gazdă), la această competiţie mai participă următoarele ţări: Italia, Zimbabwe, Papua Noua Guinee, Uruguay, Japonia şi Canada. Trei jucători băimăreni au fost selecţionaţi în naţionala de juniori: Sebastian Suciu şi Florin Bărdaşu de la CSŞ2 Siromex Baia Mare, precum şi Ionuţ Niacşu de la CSM Baia Mare. Junior World Rugby Trophy este divizia secundă a Campionatului Mondial de juniori, organizat de IRB. Ediţia de anul trecut, din Kenya, a fost cîştigată de echipa României. Victoria din Kenya trebuia să aducă promovarea României în primul eşalon valoric, dar modificările ulterioare de regulament nu au mai permis acest lucru. Cantonamentul va dura şase zile şi va pune accent pe partea tehnico-tactică. Antrenamentele vor viza perfecţionarea sistemului de apărare, dezvoltarea tehnicii de compartiment şi tehnica individuală. Dezvoltarea potenţialului aerob, forţa, explozia vor fi puncte importante vizate de antrenorii români pentru acest stagiu de pregătire. (ştire preluată de pe graiul.ro)

:: Ieri s-a reunit lotul CSŞ 2 Siromex
05.01.2010

Lotul CSŞ 2 Siromex, echipă înscrisă în Campionatul Naţional "Under 19" s-a reunit ieri, de la ora 16, pe stadionul Phoenix din Complexul Sportiv Cuprom. La prima întâlnire din acest an au răspuns toţi cei 24 de jucători ai formaţiei noastre. Sub comanda antrenorilor Răzvan Popovici şi Mircea Taloş, băieţii de la CSŞ 2 Siromex vor efectua antrenamente ce constau în readaptare la efort, apoi pregătire fizică.  La finele lunii ianuarie este prevăzut un cantonament, locaţia nu a fost încă stabilită. Formaţia băimăreană se află la finalul turului pe locul II în campionat, cu şanse mari de a se califica în play-off. Returul campionatului începe în 20 martie, când CSŞ 2 Siromex urmează să întâlnească LPS Focşani.

frr