ŞTIRI MAI 2010
:: Divizia A - Seria Vest
::
O victorie binemeritată, cu punct bonus
::
CSU Alba Iulia - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 15-57 (6-35)
24.05.2010

fază de joc din meciul disputat acasă cu CSU Alba Iulia, 02.05.2010 (vezi galeria)

În cadrul etapei a IX-a din Divizia A, seria Vest, CSŞ 2 Siromex Baia Mare s-a impus pe terenul echipei CSU Alba Iulia cu scorul de 57-15 (35-6), obţinând astfel o binemeritată victorie cu punct bonus, la capătul unui meci în care sportivii antrenaţi de Răzvan Popovici şi Mircea Taloş au înscris nu mai puţin de 9 eseuri. Acestă victorie consolidează poziţia de lider a formaţiei noastre, al cărei obiectiv este accederea în Divizia Naţională. Au marcat pentru CSŞ 2 Siromex: Satmari - 3 eseuri, Cosma, Andreicuţ, Taloş şi Giurgiu, câte un eseu fiecare, Nistor – 1 eseu şi 4 transformări, Zaharie -1 eseu şi o transformare şi Lupu o transformare. CSŞ 2 Siromex: Cosma, Taloş, Giurgiu, Pintea, Pocol, Buie, Vălenaş, Stamari, Buciuman, Zaharie, Nistor, Andreicuţ, Lupu, Moldovan, Bandula. Rezerve: Miclăuş, Boiciuc, Tinc şi Andreiciuc (toţi patru au intrat în teren pe parcursul meciului). CSŞ 2 Siromex va juca următoarea partidă în Divizia A în luna august, dat fiind că meciul cu CSM Sibiu din etapa a X-a a fost amânat, la cererea băimărenilor, pentru data de 4 septembrie. Iniţial partida ar fi trebuit să se dispute în 29 mai.

:: CN Under 19
::
Intrăm în semifinale de pe primul loc
::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - RC Pantelimon 28-3 (20-3)
22.05.2010

Echipa Under 19 CSŞ 2 Siromex Baia Mare şi-a respectat statutul de lider al Diviziei Naţionale şi s-a impus astăzi, pe teren propriu, în derby-ul ultimei etape din sezonul regulat, în faţa formaţiei RC Pantelimon, cu scorul de 28-3 (20-3). Deşi partida a început cu oaspeţii în prim plan, care în minutul 8 au reuşit să deschidă scorul dintr-o lovitură de pedeapsă, sportivii antrenaţi de Răzvan Popovici şi Mircea Taloş au avut nevoie de doar 5 minute pentru a trece în avantaj. Odată cu primul eseu, marcat în minutul 13, formaţia noastră s-a descătuşat şi în ciuda terenului greu a punctat atât pe tabelă cât şi la capitolul spectaculozitate în teren, obţinâd o victorie, meritată, cu punct bonus. „Am reuşit un meci bun, frumos, pe un teren foarte greu, care din nou ne-a creat probleme. Important este că am reuşit să învingem.” A declarat tehnicianul principal al echipei noastre, Răzvan Popovici.

CSŞ 2 Siromex: Suciu (Gherman), Iuria, Petucher (Burţilă), Diaconu (Berinde), Dragoniciu (Vlaşin), Handru (Chiorean), Murgoci, Ailenei, Pop, Petruşca, Farcaş (Pădureţ), Lupoaie (Tonu), Mazăre, Varga, Marchiş.

Au marcat: Lupoaie, Diaconu, Mazăre, Suciu, câte un eseu fiecare şi Marchiş – 2 lovituri de pedeapsă şi o transformare.

Cu această victorie, echipa noastră a acumulat 86 de puncte şi se califică în faza următoare a campionatului de pe prima poziţie. Din postură de lideri, vom beneficia de avantajul terenului propriu în partida din semifinale, pe care o vom disputa în compania echipei LPS Focşani, în data de 5 iunie. „Obiectivul nostru este de a ne califica în finala mare, care va avea loc în 12 iunie la Bucureşti, obiectiv pe care sperăm să-l şi îndeplinim, apoi vom vedea ce va fi. Până în 5 iunie când vom juca acasă meciul cu LPS Focşani din semifinale vor reveni la echipă şi cei doi componenţi ai lotului naţional U20, Bărdaşu şi Niacşu.” A adăugat Răzvan Popovici.

În cealaltă semifinală se vor întâlni RC Pantelimon şi Cleopatra Mamaia.

:: Divizia A - Seria Vest
::
Un singur gând - victoria
::
mâine: CSU Alba Iulia - CSŞ 2 Siromex Baia Mare
22.05.2010

În cadrul etapei a IX-a din seria Vest a Diviziei A, CSŞ 2 Siromex Baia Mare va juca mâine în deplasare pe terenul echipei CSU Alba Iulia. Cele două formaţii sunt la a treia întâlnire în acest campionat, în cele două partide disputate până acum formaţia noastră s-a impus detaşat în faţa celor din Alba Iulia, iar mâine vizează o nouă vitorie. CSŞ 2 Siromex ocupă locul I în clasamentul seriei Vest, loc pe care are de gând să îl păstreze, dat fiind că obiectivul formaţiei noastre este ca din sezonul următor să evolueze în Divizia Naţională.

„Abordăm meciul de mâine cu obiectivul clar de a învinge. Noi am cerut amânarea meciului cu CSM Sibiu din etapa următoare pentru că acesta urma să se dispute în 29 mai, când era iniţial programată partida din semifinalele Diviziei Naţionale U19, astfel, cel mai probabil vom juca meciul de la Sibiu în luna august. De altfel, în august vom avea trei meciuri pe care suntem obligaţi să le câştigăm pentru că ne dorim să promovăm în Divizia Naţională, unde vorm accede doar de pe primul loc.” a declarat antrenorul secund al echipei noastre, Mircea Taloş.

Cei doi antrenori ai CSS 2 Siromex, Răzvan Popovici şi Mircea Taloş vor aborda meciul de mâine în următoarea formulă: Cosma, Taloş, Giurgiu, Pintea, Pocol, Buie, Vălenaş, Stamari, Buciuman, Zaharie, Nistor, Andreicuţ, Lupu, Moldovan, Bandula.


fază de joc din meciul disputat acasă cu CSU Alba Iulia, 02.05.2010
(vezi galeria)

:: CN Under 19
::
„Va fi un meci greu pe care ne-am propus să-l câştigăm”
::
mâine: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - RC Pantelimon
21.05.2010

În derby-ul Diviziei Naţionale U19, CSŞ 2 Siromex Baia Mare va întâlni pe teren propriu, mâine, cu începere de la ora 10.00, RC Pantelimon. Deşi pare un meci fără miză pentru băimăreni, care sunt lideri cu 81 de puncte şi care, indiferent de rezultatul din partida de mâine, vor intra în semifinale de pe prima poziţie, sportivii antrenaţi de Răzvan Popovici şi Mircea Taloş vizeză victoria în faţa celor de la Pantelimon. De altfel, meciul se anunţă dificil pentru ambele formaţii, dar şi foarte disputat, dat fiind că se întâlnesc cele mai bune echipe din campionat. "Va fi un meci greu pe care noi ne-am propus să-l câştigăm" spune antrenorul Răzvan Popovici.

Din lotul CSŞ 2 Siromex lipsesc Bărdaşu şi Niacşu, ambii componenţi ai lotului naţional U20 care în aceste zile susţine partidele din cadrul Campionatului Mondial, divizia secundă.

Cei doi tehnicieni ai formaţiei noastre, Răzvan Popovici şi Mircea Taloş, vor aborda partida de mâine în următoarea formulă: Suciu, Iuria, Petucher, Diaconu, Dragoniciu, Handru, Murgoci, Ailenei, Pop, Petruşca, Farcaş, Lupoaie, Mazăre, Varga, Marchiş. Rezerve: Chiorean, Vlaşin, Burţilă, Tonu, Pădureţ, Gherman, Berinde.

:: Divizia A - Seria Vest
::
Primul loc în clasament
::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CFR Braşov 18-6 (11-0)
17.05.2010

Victorie şi în meciul contînd pentru etapa a VIII-a, Divizia A, seria Vest, disputat duminică, pe stadionul Phoenix. Pe un teren greu şi în condiţii de ploaie, echipa noastră a reuşit să se impună cu scorul de 18-6 în faţa CFR Braşov. Victoria avansează echipa noastră pe locul I în clasament, căci înaintea acestui joc braşovenii aveau 25 de puncte, iar băimărenii 23. Partida a fost echilibrată. Hotărîtă să promoveze în Divizia Naţională (ce va fi al doilea eşalon al rugby-ului românesc), echipa băimăreană s-a dovedit mai concentrată în fazele importante ale jocului. Au marcat: Vălenaş şi Miclăuş - cîte un eseu, Nistor - o transformare şi două lovituri de pedeapsă. CSŞ 2 Siromex: Taloş, Giurgiu, Cosma - Pocol, Bindiu - Vălenaş, Satmari, Miclăuş - Popovici, Ungureanu Nistor, B. Popdan, Zaharie, Lupu - Andreicuţ. Rezerve: Moiş, Buciuman, Bandula, Stan, Chira, Moldovan. Etapa viitoare, formaţia noastră va juca, sîmbătă, la CSU Alba Iulia.

:: CN Under 19
::
Consolidarea poziţiei de lider
::
CSŞ Bârlad - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 7-57 (7-35)
17.05.2010

Formaţia de Under 19 a CSŞ 2 Siromex Baia Mare a reuşit sîmbătă, în deplasare, o victorie cu punct bonus în faţa echipei bîrlădene. Această victorie consolidează poziţia de lider în clasament a echipei noastre. Tinerii rugbyşti băimăreni au dominat în totalitate jocul, iar scorul înregistrat ne scuteşte de orice comentarii. Ei sînt deja de mult calificaţi în play-off (unde merg primele patru echipe), dar important este că de pe poziţia de lider vor juca semifinala pe propriul teren. Au marcat: Murgoci - 3 eseuri, Iuria - 2 eseuri, Burţilă, Tonu şi Lupoaie - cîte un eseu, Marchiş - un eseu şi 6 transformări. CSŞ 2 Siromex: Burţilă, Iuria, Petucher - Berinde, Dragoniciu - Handru, Murgoci, Diaconu - Pop, Petruşca - Farcaş, Lupoaie, Mazăre, Varga - Marchiş. Rezerve: Gherman, Tonu, Pădureţ, Suciu, Vlaşin, Chiorean. În ultima etapă, în derby-ul campionatului, formaţia noastră va întîlni sîmbătă, pe stadionul Phoenix, pe ocupanta locului II, RC Pantelimon.


fază de joc din meciul disputat acasă cu CSŞ Bârlad, 21.11.2009
(vezi galeria)
:: Divizia A - Seria Vest
::
Am trecut pe primul loc în clasament
::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CFR Braşov 18-6 (11-0)
16.05.2010

Victorie şi în meciul contând pentru etapa a VIII-a, Divizia A, seria Vest, disputat azi, pe stadionul Phoenix. Pe un teren greu şi în condiţii de ploaie, echipa noastră a reuşit să se impună cu scorul de 18-6 în faţa CFR Braşov. Victoria de azi avansează echipa noastră pe locul I în clasament. Au marcat pentru CSŞ 2 Siromex: Vălenaş şi Miclăuş - câte un eseu, Nistor - o transformare şi două lovituri de pedeapsă. Vom reveni cu cronica.

:: CN Under 19
::
Ne-am asigurat poziţia de lideri înainte de play-off
::
CSŞ Bârlad - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 7-57 (7-35)
16.05.2010

Formaţia de Under 19 a CSŞ 2 Siromex Baia Mare a reuşit sâmbătă, în deplasare, o victorie cu punct bonus în faţa selecţionatei bârlădene. Acestă victorie consolidează poziţia de lider în clasament a echipei noastre şi asigură calificarea în play-off de pe prima poziţie, încă dinainte de ultima etapă a Campionatului Naţional Under 19. Au marcat pentru CSŞ 2 Siromex: Murgoci - 3 eseuri, Iuria - 2 eseuri, Burţilă, Tonu şi Lupoaie - câte un eseu, Marchiş - un eseu şi 6 transformări. Vom reveni cu cronica.

:: Divizia A - Seria Vest
::
Vor în Divizia Naţională !
::
duminică: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CFR Braşov
14.05.2010

În preambulul partidei dintre CSM Ştiinţa şi Ricany, echipa de Divizia A a CSŞ 2 Siromex va întîlni, în cadrul etapei a opta a Seriei Vest, pe CFR Braşov, de la ora 10. După cum v-am informat, din următorul sezon va fi o superligă de opt echipe, iar primele patru echipe din Divizia A vor putea evolua în Divizia Naţională, tot din opt echipe. Din spusele antrenorului principal Răzvan Popovici reiese că echipa noastră îşi doreşte promovarea în al doilea eşalon, Divizia Naţională. Înaintea partidei de mîine, după şapte etape CFR Braşov conduce cu 25 puncte, urmată îndeaproape de CSŞ 2 Siromex, cu 23 puncte, astfel că o victorie a băimărenilor ar schimba ierarhia. CSŞ 2 Siromex va juca în formula: Taloş, Giurgiu, Cozma - Pocol, Bindiu - Vălenaş, Satmari, Miclăuş - Popovici, Ungureanu - Nistor, B. Popdan, Zaharie, Lupu - Andreicuţ. Rezerve: Moiş, Buciuman; Bandula, Stan, Chira, Moldovan.


fază de joc din meciul disputat acasă cu CFR Braşov, 28.03.2010
(vezi galeria)
:: CN Under 19
::
O victorie pentru locul I înainte de play-off
::
mâine: CSŞ Bârlad - CSŞ 2 Siromex Baia Mare
14.05.2010

CSŞ 2 Siromex Baia Mare şi-a îndeplinit obiectivul în Campionatul Naţional Under 19, calificarea în play-off, încă cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. După 18 partide disputate, juniorii băimăreni se află pe locul I, cu 76 puncte, în vreme ce RC Pantelimon este pe II, cu un meci mai puţin disputat, dar cu doar 66 de puncte. Astfel că o victorie în deplasarea de mîine de la Bîrlad ar face ca echipa noastră să încheie, şi matematic, pe locul I. Din lotul nostru lipsesc Bărdaşu şi Niacşu, care s-au prezentat la lotul României, convocaţi pentru a participa la Campionatul Mondial, divizia secundă, din Rusia. Partida de mîine va fi abordată de către tehnicienii Răzvan Popovici şi Mircea Taloş în următoarea formulă: Burţilă, Iuria, Petucher - Berinde, Dragoniciu - Handru, Murgoci, Diaconu - Pop, Petruşca - Farcaş, Lupoaie, Mazăre, Varga - Marchiş. Rezerve: Gherman, Tonu, Pădureţ, Suciu, Vlaşin, Chiorean.

:: CN Under 19
::
Bărdaşu şi Niacşu - convocaţi pentru Campionatul Mondial
14.05.2010

Florin Bărdaşu şi Ionuţ Niacşu s-au prezentat la lotul României, convocaţi pentru a participa la Campionatul Mondial, divizia secundă, din Rusia. Prin urmare, ei nu vor juca mâine la Bîrlad.

:: Divizia A - Seria Vest
::
Debut cu dreptul în turul II
::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CSM Sibiu 45-17 (33-7)
09.05.2010

Şi echipa de Divizia a a CSŞ 2 Siromex şi-a trecut în cont o nouă victorie, de data aceasta, duminică, în faţa formaţiei CSM Sibiu. Echipa noastră a deschis repede scorul, încă din minutul 2, ca pînă la pauză să-şi treacă în cont alte patru. În repriza a doua ai noştri au mai reuşit două încercări. Deşi echipa sibiană nu este una slabă, victoria celor de la CSŞ 2 Siromex n-a fost pusă nicio clipă sub semnul întrebării. CSŞ 2 Siromex. Cozma, Giurgiu, Bance - Bindiu, Moiş - Buie, Vălenaş, Satmari - Popovici, Ungureanu - Lupu, Andreicuţ, B. Popdan, Bandula - Nistor. Rezerve: Taloş, Miclăuş, Boiciuc, Papolczy, Zaharie, Buciuman, Chira, Stan. Pentru formaţia noastră au înscris: Lupu şi Satmari cîte două eseuri, Ungureanu şi Taloş cîte un eseu, Nistor un eseu şi cinci transformări.

:: CN Under 19
::
S-au obişnuit cu victoriile
::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - LPS Suceava 38-5 (21-5)
09.05.2010

Juniorii CSŞ 2 Siromex au obţinut o nouă victorie în etapa a XX-a a Campiontului Naţional Under 19, în partida desfăşurată sîmbătă pe stadionul Phoenix în faţa formaţiei LPS Suceava. Începutul a fost, însă, echilibrat, în primele 15 minute sucevenii arătîndu-se nepermis de curajoşi. Descătuşarea a venit o dată cu primul eseu. Victoria, concludentă de altfel, nu i-a împiedicat pe antrenorii Răzvan Popovici şi Mircea Taloş să-şi mustre elevii ce au comis greşeli. Aceştia pare că s-au obişnuit cu victoriile, numai că urmează play-off-ul, asfel că ştacheta trebuie ţinută sus, pentru a ne lupta la o medalie. CSŞ 2 Siromex: Petucher, Bărdaşu, Burţilă - Diaconu Berinde - Murgoci, Ailenei, Handru - Pop, Petruşca - Fărcaş, Lupoaie, Mazăre, Varga - Marchiş. Au înscris: Mazăre, Burţilă, Lupoaie, Fărcaş, Handru, Murgoci cîte un eseu, Marchiş patru transformări.

:: Divizia A - Seria Vest
::
Victorie cu Sibiu
::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CSM Sibiu 45-17 (33-7)
09.05.2010

Echipa de divizie A a CSŞ2 Siromex Baia Mare a început turul II cu o binemeritată victorie în faţa CSM Sibiu. Meciul disputat azi pe stadionul Phoenix, începând cu ora 10, s-a încheiat cu scorul de 45-17 (la pauză, 33-7). Pentru formaţia noastră au marcat: Lupu şi Satmari, câte două eseuri, Ungureanu şi Taloş - câte un eseu şi Nistor - un eseu şi cinci transformări. Vom reveni cu cronica.

:: CN Under 19
::
O nouă victorie
::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - LPS Suceava 38-5 (21-5)
08.05.2010

Meciul contând pentru etapa a XX-a a Campionatului Naţional Under 19, desfăşurat azi pe stadionul Phoenix începând cu ora 14, s-a incheiat cu victoria băimărenilor, scorul final fiind de 38-5 (la pauză, 21-5). Pentru formaţia noastă au marcat: Mazăre, Burţilă, Lupoaie, Fărcaş, Handru, Murgoci - câte un eseu, iar Marchiş a reuşit patru transformări. Pentru LPS Suceava a marcat Boloiu. Vom reveni cu cronica.

:: Divizia A - Seria Vest
::
Începe turul II
::
duminică: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CSM Sibiu
07.05.2010

Prima partidă din cadrul turului II al Diviziei A, Seria Vest, CSŞ 2 Siromex o va desfăşura pe teren propriu duminică, de la ora 10, pe stadionul Phoenix, împotriva formaţiei CSM Sibiu. În etapa trecută, băimărenii au învins cu 98-0 ultima clasată, CSU Alba Iulia. Deşi încă nu au declarat un obiectiv pentru acest sezon, cei de la CSŞ 2 Siromex îşi doresc o victorie în partida cu formaţia sibiană. Pentru acest meci, antrenorii Răzvan Popovici şi Mircea Taloş vor folosi următoarea formulă de echipă: Cozma, Giurgiu, Bance - Bindiu, Moiş - Buie, Vălenaş, Satmari - Popovici, Ungureanu - Lupu, Andreicuţ, B. Popdan, Bandula - Nistor. Rezerve: Taloş, Miclăuş, Boiciuc, Papolczy, Zaharie, Buciuman, Chira, Stan.

:: CN Under 19
::
Obiectiv clar - victoria
::
sâmbătă: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - LPS Suceava
06.05.2010

După meciul din cadrul Diviziei Naţionale, iubitorii rugby-ului sînt învitaţi să rămînă pe stadionul Phoenix căci, într-un meci contînd pentru Campionatul Naţional Under 19, de la ora 14, CSŞ 2 Siromex va întîlni pe LPS Suceava. Juniorii băimăreni, lideri autoritari ai clasamentului, vin după o victorie clară la CSA CSŞ 3 Steaua Bucureşti, 32-5. Astfel că obiectivul pentru meciul de mîine este cît se poate de clar - o nouă victorie. Antrenorii Răzvan Popovici şi Mircea Taloş vor aborda jocul în următoarea formulă: Petucher, Bărdaşu, Burţilă - Diaconu, Berinde - Murgoci, Ailenei, Handru - Pop, Petruşca - Farcaş, Lupoaie, Mazăre, Varga - Niacşu. Rezerve: Tonu, Pădureţ, Marchiş, Chiorean, Gherman, Iuria, Vlaşin.

:: CN Under 19
::
Victorie clară!

::
CSA CSŞ 3 Steaua Bucureşti - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 5-32 (0-10)
05.05.2010

Echipa noastră defilează în marş forţat spre play-off-ul Campionatului Naţional Under 19. Dacă în tur, pe stadionul Cuprom, după un meci cu nervi şi pumni, scorul a fost ceva mai echilibrat, 22-13, acum băimăreni au obţinut o victorie clară în deplasare, tocmai în fieful juniorilor echipei militare. Antrenorii Răzvan Popovici şi Mircea Taloş au folosit toţi jucătorii înscrişi pe foaia de arbitraj. Au înscris: Petucher, Iuria, Farcaş, Diaconu, Lupoaie, cîte un eseu, Niacşu o lovitură de pedeapsă şi două transformări. În etapa viitoare, CSŞ 2 Siromex va juca acasă sîmbătă (ora urmează să fie stabilită) cu LPS Suceava.


fază de joc din meciul disputat acasă cu CSŞ 3 Steaua, 07.11.2009
(vezi galeria)
:: CN Under 19
::
"Vrem să ne consolidăm locul I"
(Răzvan Popovici)
::
mâine: CSA CSŞ 3 Steaua Bucureşti - CSŞ 2 Siromex Baia Mare
04.05.2010

Obiectivul declarat de către formaţia noastră în debutul sezonului, calificarea în play-off-ul Campionatului Naţional Under 19, poate cel mai tare (echilibrat) campionat din rugby-ul românesc, este pe cale de a fi realizat. CSŞ 2 Siromex n-a mai simţit de mult gustul amar al înfrîngerii, şi conduce în clasament. La ce diferenţă nu vă putem spune, căci responsabilii cu informaţii din partea FRR, care ar trebui să pună la dispoziţie rezultatele, au intrat în amorţire. Pentru meciul de astăzi cu echipa clubului Steaua (ora 10), băimărenii merg la victorie. În tur, într-un meci cu de toate, cu o bătaie generală, pe un teren greu, băimărenii s-au impus cu 22-13. "Vrem să ne consolidăm locul I" - ne-a declarat antrenorul principal Răzvan Popovici. Tehnicienii Răzvan Popovici şi Mircea Taloş nu vor putea conta pe serviciile lui Suciu (ruptură de menisc) şi Dragoniciu (internat în spital cu o infecţie la gît). În schimb, ei se vor întîlni în capitală cu Bărdaşu şi Niacşu, ce au fost în pregătiri cu naţionala României Under 20 ce se pregăteşte pentru Campionatul Mondial, divizia secundă, ce va avea loc în Rusia. CSŞ 2 Siromex va juca în formula: Petucher, Bărdaşu, Burţilă - Diaconu, Berinde - Murgoci, Ailenei, Handru - Pop, Petruşca - Fărcaş, Lupoaie, Mazăre, Varga - Niacşu. Rezerve: Tonu, Pădureţ, Marchiş, Chiorean, Gherman, Iuria, Vlaşin.

:: Divizia A - Seria Vest
::
O victorie concludentă
::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CSM U Alba Iulia 98-0 (52-0)
03.05.2010

După cum era de aşteptat, CSŞ 2 Siromex a învins la scor formaţia din Alba Iulia în cea de a şasea etapă a Diviziei A, Seria Vest. Dacă în tur, pe terenul advers, băimărenii au învins cu 62-3, de data aceasta, pe propriul teren ei s-au apropiat de sută. În min. 15 îşi asiguraseră deja punctul bonus. Au continuat apoi în acelaşi ritm pînă la final. CSŞ 2 Siromex: Cozma, Giurgiu, Bance - Bindiu, Moiş - Buie, Vălenaş, Satmari - Popovici, Ungureanu - Lupu, Andreicuţ, B. Popdan, Bandula - Nistor. Au mai jucat: Taloş, Miclăuş, Boiciuc, Papolczy, Zaharie, Buciuman, Chira, Stan. Partida a fost arbitrată de Bogdan Cantor la centru, Alin Uţiu şi Sergiu Spătaru judecători de margine.

:: Divizia A - Seria Vest
::
Victorie cu punct bonus
::
CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CSM U Alba Iulia 98-0 (52-0)
02.05.2010

Echipa noastră a învins azi pe CSM U Alba Iulia, în meciul contând pentru etapa a şasea a Diviziei A, seria Vest. Băimărenii au dominat meciul, reuşind un scor mai mult decât concludent, 98-0 (la pauză, 52-0). Vom reveni cu cronica.