ŞTIRI MAI 2012
:: LA MULŢI ANI ! Vasile Paraschiv
23.05.2012
Vasile Paraschiv îşi serbează miercuri, 23 mai, ziua de naştere. Colegii de echipă, staff-ul tehnic şi conducerea îi urează un călduros LA MULŢI ANI!
:: LA MULŢI ANI ! Constantin Pristăviţa
23.05.2012
Constantin Pristăviţa îşi serbează miercuri, 23 mai, ziua de naştere. Colegii de echipă, staff-ul tehnic şi conducerea îi urează un călduros LA MULŢI ANI!
:: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - vicecampioană
:: CTMTRTF Metrorex Bucureşti - CSŞ 2 Siromex Baia Mare 20-9
06.05.2012

Sîmbătă s-au încheiat, pe stadionul Griviţa din capitală, meciurile turneului final al Campionatului Naţional U 19 la rugby. Din păcate, campioana ultimelor două sezoane, echipa CSŞ 2 Siromex, n-a reuşit să păstreze trofeul in Baia Mare, fiind învinsă de către Metrorex Bucureşti, scor 20-9. Meciul a fost unul echilibrat, băimărenii avînd parte inclusiv de un eseu neacordat de către arbitrii întîlnirii. Performanţa tinerilor rugbyşti băimăreni este, totuşi, una meritorie, date fiind condiţiile în care a fost obţinută.

Pentru meciul cu Metrorex, echipa noastră a avut un lot subţiat de accidentări. După cum spunea antrenorul principal Răzvan Popovici, foarte mult a contat faptul că în regiunea Transilvania echipa noastră nu a avut nici un adversar pe măsură, astfel încît să se poată pregăti pentru puternicele meciuri de la turneul final. Punctele formaţiei noaste au fost marcate de către Creţu, care a reuşit să transforme trei lovituri de pedeapsă.

În partida pentru locurile III-IV, CSŞ Bîrlad a trecut de LPS Focşani cu scorul de 31-8.

:: Al treilea titlu e aproape
:: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - CSŞ Bârlad 17-13
03.05.2012


imagine furnizată de www.frr.ro

În al doilea joc disputat în cadrul Turneului Final al Campionatului Naţional Under 19, CSŞ 2 Siromex a învins pe CSŞ Bârlad cu scorul de 17-13. Partida a fost echilibrată, dar rugbiştii noştri s-au aflat pe tot parcursul acesteia la cârmă. Pentru CSŞ 2 Siromex au înscris Pristăviţă şi Pocriş, câte un eseu, Creţu două transformări şi o lovitură de pedeapsă. În celălalt joc, Metrorex a învins LPS Focşani cu scorul de 71-13.

Sâmbătă, 5 mai, CSŞ 2 Siromex şi Metrorex vor juca ultimul meci al turneului, care este şi finala campionatului.

:: Un pas concludent spre un nou titlu
:: CSŞ 2 Siromex Baia Mare - LPS Focşani 76-14 (47-0)
02.05.2012

Stadionul Griviţa a găzduit, pe 1 Mai, primele meciuri din cadrul turneului final al Campionatului Naţional Under 19. În primul joc, CSŞ 2 Siromex Baia Mare a dispus categoric de LPS Focşani, cu scorul de 76-14, la pauză 47-0. Punctele maramureşenilor au fost aduse de eseurile înscrise de Ştefăroi, dwouă, Toma, două, Dinu, trei, Postolachi, Popiea, Moscaliuc, Pristăviţă şi Socol. Fundaşul Sabin Creţu a reuşit opt transformări, în timp ce vrîncenii au marcat prin încercarea lui Torok şi un eseu de penalizare, ambele transformate de Ghindea. Băimărenii, campionii ultimelor două ediţii, au făcut un pas concludent spre un nou titlu.

În celălalt joc, Metrorex Bucureşti a trecut greu de CSŞ Bîrlad, scor 13-10.